Programa Joc de cartes tv3

La família de la fonda i tot el seu equip , us volem donar les gràcies per les mostres d’efecte que hem rebut aquests darrers dies per haver participat al programa de joc de cartes de tv3 .
Aquest ha estat un premi que volem compartir amb tota la gent que us estimeu la fonda i que ens feu confiança al venir a visitar-nos per compartir bons moments plegats .
També volem felicitar a l’Elena de Can Xicoy , a L’Eva de Can Jordi i a la Nadia del Panoramix amb tots els seus respectius equips . Us ven assegurem que si hi aneu disfrutareu i en sortireu ben contents .
Visca la Vall de Camprodón i la seva gent !!

2019-02-19T11:00:25+00:00

Uso de cookies

Este sitio web hace uso de cookies (cookies) de terceros para obtener información estadística sobre la navegación. Si continúa navegando, consideraremos que acepta el uso. Puede obtener más información, así como saber cómo cambiar la configuración consultando nuestra política de cookies. política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies